Selecteer een pagina
Onze Vereniging - Ledenadministratie

Ledenadministratie van
20 uur naar 10 minuten

Wat zijn we nog van plan?

Onze Vereniging heeft nog heel veel plannen. We zijn volop bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van ons platform op maat van jullie vereniging.

1. Variabel lidgeld per groep en automatische toevoeging in de Financiën module - LIVE

Sommige verenigingen hanteren een verschillend lidgeld tarief per groep en leeftijd. Dit implementeren we zeer snel zodat verenigingen hiermee aan de slag kunnen. Daarnaast is het onze bedoeling jouw financiën zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk in kaart te brengen. Daarom zal je vanaf nu het betaalde lidgeld automatisch in jullie financieel overzicht zien staan.
Onze Vereniging - Nieuws module

2. Nieuws module - LIVE

We kennen het allemaal. Je wilt snel wat nieuws delen met ouders of leden omdat een training of vergadering niet door gaat. Of je lanceert binnenkort een koekenverkoop met jullie vereniging en wilt dit graag met iedereen delen. Dit zal binnenkort kunnen met onze Nieuws module! De nieuws module zal het mogelijk maken voor een vereniging om zowel intern als extern nieuws te delen.

3. Externe evenementen - LIVE

Vergeet al de rompslomp die traditioneel bij inschrijvingen voor een fuif of eetdag komen kijken. Vanaf nu doe je alles digitaal! Ouders, leden, geinteresseerden registreren zich vanaf nu voor jullie evenementen via het platform.

Handig toch?

Alle inkomsten zijn direct online betaald, verschijnen in jullie financieel overzicht en geen gedoe meer met aanwezigheidslijsten.

Binnenkort meer!

Momenteel iets dat er nog niet tussen staat, maar wel handig kan zijn voor jouw vereniging?

Stuur ons dan snel een mail hier beneden.

Graag meer informatie over de modules die er nog aan komen of over het platform? Boek dan snel een demo.

4. Trainer & Leider module - IN ONTWIKKELING

Als trainer van je groep weet je graag wie er allemaal in je groep zit en deelneemt aan jouw trainingen of activiteiten. Mocht er een training niet door gaan dan wil je dit ook laten weten aan hen of als men niet komt opdagen houdt je dit graag bij.

Dat kan binnenkort allemaal via Onze Vereniging.

5. Agenda

Iedereen weet graag wanneer welke training of activiteit door gaat. Geen gedoe via social media of mail.. gewoon een duidelijke agenda voor elk lid via het platform. Handig voor jou als trainer, leider, vereniging, ouder of lid.

6. Meer rollen

Graag enkel iemand die de financiën kan beheren of enkel de evenementen van jullie vereniging? Binnenkort kan het door de opsplisting van nog meer rollen en permissies.

7. Aanwezigheidslijst

Ga je op uitstap met je vereniging? Geen probleem! Neem via het platform een snelle export van alle aanwezigen/ingeschrevenen en bekijk direct voor welk lid je rekening moet houden met zijn of haar medische toestand.

8. Financiële rapportage

Dringend tijd om eens wat overzicht in die financiën te brengen. Bij Onze Vereniging streven we ernaar jullie een zo goed mogelijk inzicht in jullie financiën te tonen. Dit breiden we uit door jullie op maat gemaakte rapportage te tonen met grafieken, draaitabellen en nog veel meer.

9. Vergadering module

Graag een mooi overzicht van al jullie vergaderingen, verslagen en aanwezigheden. Wij streven ernaar jullie hierbij te helpen.

Heb je zelf een suggestie? 

Contacteer ons dan zeker!

Wij zetten het zo spoedig mogelijk op onze planning en gaan ermee aan de slag.

Wat kost dat allemaal?

Niets! Het gebruik van Onze Vereniging is helemaal gratis voor jouw vereniging.

Onze Vereniging is helemaal gratis voor jouw vereniging. Je kan ons platform doorheen het jaar helemaal gratis gebruiken.

Ouders kunnen zich kosteloos registreren bij je vereniging en daarna hun kinderen toevoegen en inschrijven. Jullie kunnen de ledenadministratie opvolgen samen met de bijhorende financiën. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het enige wat we vragen is een kleine administratieve fee wanneer iemand zich inschrijft bij je vereniging voor het huidige werkingsjaar. Deze wordt gebruikt voor de betaalprovider en ons draaiende te houden.

 

Onze Vereniging in de Gazet Van Antwerpen

We zijn helemaal mee

De laatste beveiliging en backups

Een vereniging genereert data. Veel data. Inschrijvingen, activiteiten, medische fiches, evenementen, financiële verslagen, vergaderingen, en zo kunnen we wel even verder gaan. Wij centraliseren al deze data voor jou, zodat je een gemakkelijk overzicht krijgt. Ons platform is zo ontwikkeld dat jouw data veilig is en niet verloren kan gaan. We zetten sterk in op beveiliging van ons platform en laten deze dan ook testen door andere partijen. Zo kan je altijd op beide oren slapen.

We zetten de puntjes op de i

De laatste wetgeving en policies

Al die juridische praat: overeenkomsten, policies, voorwaarden, en ga zo maar door – verwarrend, maar noodzakelijk. Natuurlijk is het niet altijd zo evident om het bos door de bomen te zien. Wij zijn als platform helemaal in lijn met de wetgeving, en voorzien daarnaast ook alle noodzakelijke overeenkomsten tussen jou en de ouders.
Zo ben je helemaal mee met wat er met je data gebeurt.

“Onze Vereniging in de gazet”

Na maanden van ontwikkelen en finetunen lanceerden we ons platform. Onlangs kregen wij telefoon van een journalist van de Gazet Van Antwerpen. Men had Onze Vereniging gespot en was onder de indruk van alles wat we al hadden verwzenlijkt. Ze noemden het zelfs een “Godsgeschenk voor verenigingen”.

“Momenteel doen Kristof en Alexander heel wat demosessies voor verenigingen. We willen mensen niets opdringen. We tonen de mogelijkheden en achteraf kunnen ze het zelf eens uittesten. Zolang er geen nieuwe leden worden toegevoegd in het platform is alles vrijblijvend.”

Benieuwd naar het verhaal achter Onze Vereniging en het verdere artikel?

Onze Vereniging - In de Gazet Van Antwerpen

Geïnteresseerd?
Laat je mail achter en plan een demo in.